Great Grapes failliet - Perswijn
Nieuws

Great Grapes failliet

Afgelopen dinsdag, 20 september, heeft de rechtbank in Utrecht het faillisement van Great grapes in Soest uitgesproken. Marite de Beer was bij velen bekend als een van de mensen die Zuid Afrikaanse wijn in Nederland op de kaart heeft weten te zetten. Ze startte met haar bedrijf in 1993. In de loop der jaren bouwde ze met flair en passie haar bedrijf verder uit.

Marita_de_Beer
Afgelopen dinsdag, 20 september, heeft de rechtbank in Utrecht het faillisement van Great grapes in Soest uitgesproken. Marite de Beer was bij velen bekend als een van de mensen die Zuid Afrikaanse wijn in Nederland op de kaart heeft weten te zetten. Ze startte met haar bedrijf in 1993. In de loop der jaren bouwde ze met flair en passie haar bedrijf verder uit. Wat de precieze oorzaak is van het faillisement is niet bekend, maar het valt te vermoeden dat het met de huidige crisis te maken heeft. Zowel de financiële als die in de horeca. Daarnaast heeft het zeker niet geholpen dat Albert Heijn alle wijnen die ze bij Great Grapes afnam zelf is gaan importeren. Mensen die nog geld tegoed hebben van Great Grapes kunnen contact opnemen met Curator mr. R.E.P. de Koning in Amersfoort: 033-4221900 begin_of_the_skype_highlighting            033-4221900      end_of_the_skype_highlighting.

Reageer op dit item