Bubbles on the Beach - deelnemers - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Bubbles on the Beach – deelnemers

Taste & Tintle

logo_taste___tintle.jpg

Taste & Tintle is gespecialiseerd in de sprankelende wereld van mousserende wijnen. U kunt bij ons terecht voor originele en verrassende bubbels: voor een levering aan huis, een cadeau, relatiegeschenken of uw bedrijfsborrel. Ook verzorgt Taste & Tintle sprankelende proeverijen.

Taste & Tintle heeft een grote diversiteit aan bubbelwijnen. Bubbels voor elk moment en elke gelegenheid. De ene mousserende wijn is de andere niet en wie de verschillen kent, kiest vaker voor een verrassing. Mousserende wijnen zijn in te delen in smaken en stijlen. Ons wereldwijde bubbelassortiment biedt u een ruime keus.

Monega

logo_monega_.jpg

Bodegas Juanito

logo bodegas juanito klein_1.jpg

Mireia’s Wijnimport

logo_mireia_klein_voor_botb.jpg

Proseccoslijter

prosecco_botb.jpg
 

Exclusieve kwaliteitsprosecco rechtstreeks uit Italië; een idee dat is ontstaan uit de observatie dat Nederland overspoeld wordt met prosecco van bedenkelijke kwaliteit, terwijl prosecco zoveel moois te bieden heeft! Een bezoek aan de Valdobbiadene-regio en een serie selectieproeverijen waar een slordige 100 prosecco’s aan bod zijn gekomen, hebben geresulteerd in een overeenkomst met twee van de beste huizen die je binnen prosecco kunt vinden.

Deze twee huizen – Serre Spumanti en Malibràn Vini – presenteren we met trots tijdens Bubbles on the Beach. Prijswinnende, exclusieve prosecco die altijd vers is, van familiebedrijven met passie voor hun vak: dat is De Proseccoslijterij.

Bubblelicious

logo_bubblecious_klein.jpg

Wijnondernemers Ingrid ‘Bubblecious’ Mulder en haar dochter Phylicia werken volgens het prikkelende credo van voormalig YAHOO-goeroe Seth Godin, die marketeers over de hele wereld inspireert: “…You don’t find customers for your products. You find products for your customers…”.

Het zijn de klanten die met al hun ideeën over sprankelwijnen bij Bubblelicious terecht kunnen. Ingrid: “…Het zal ons niet overkomen dat klanten afhaken omdat ze een sprankelwijn elders tegen betere condities kunnen krijgen…”. Dat geldt zeker voor de wijnen uit haar eigen assortiment, die tegen de mooiste prijzen verkrijgbaar zijn: zie www.sprankelwijnen.nl.

Wijnwinkel BUBBLELICIOUS is even bruisend-nieuw als een net ontkurkte crémant: de feestelijke lancering op het eigen landgoed de KijkOver was niet geheel toevallig op Valentijnsdag 2011. Inderdaad: met liefde aan de slag voor iedere klant, groot of klein…

PRIMEUR: ruim voor de feestdagen presenteren Ingrid en Phylicia exclusief geproduceerde sprankelwijnen onder de eigen merknaam BUBBLELICIOUS. Het opentrekken van zo’n fles is al een feest op zich!

Oud Reuchlin & Boelen

orb_botb_klein.jpg

Walraven | Sax

logo_walraven_sax.jpg

Label 62

logo_label_62.jpg
 

De missie van Label 62 is om met hoog kwalitatieve wijnen, champagnes, port en gedestilleerd zich een positie te verwerven in de branches horeca, catering/evenementen en wijnspeciaalzaken in Nederland en België.

Hiertoe werkt zij nauw samen met haar leveranciers/producenten, zodat wij ook aan specifieke vragen van opdrachtgevers kunnen voldoen.

Tevens spannen wij ons in om via een transparante communicatie en persoonlijke benadering de relatie met onze klanten zo optimaal mogelijk in te vullen. Hierbij maken wij gebruik van alle moderne communicatiemiddelen en automatisering.

Label 62 : een nieuwe frisse kijk op de wijn en gedestilleerd-branche!

Reageer op dit item

nl Nederlands