Wijnwinkelverkiezing 2012: de stemronde is geopend! - Perswijn
Nieuws

Wijnwinkelverkiezing 2012: de stemronde is geopend!

De stemronde is geopend! Vanaf vandaag kan er gestemd worden op de ‘Beste Wijnwinkel 2012’, via de site van Perswijn. In deze zoektocht naar de beste wijnwinkel van Nederland speelt u als wijnliefhebber een belangrijke rol: u kon tot 17 juli uw favoriete wijnwinkel nomineren en vanaf vandaag is er de mogelijkheid om te stemmen.

WW-2011_1.jpg
De stemronde is geopend! Vanaf vandaag kan er gestemd worden op de ‘Beste Wijnwinkel 2012’, via de site van Perswijn. In deze zoektocht naar de beste wijnwinkel van Nederland speelt u als wijnliefhebber een belangrijke rol: u kon tot 17 juli uw favoriete wijnwinkel nomineren en vanaf vandaag is er de mogelijkheid om te stemmen. Een kundige vakjury zal na afloop van de stemming de beste wijnwinkels bezoeken en de winnaar van de titel Wijnwinkel van het Jaar 2012 bepalen.

In de tweede fase van de wedstrijd kunnen wijnliefhebbers stemmen op hun favoriete wijnwinkel. De genomineerde winkels zijn samengebracht in een stemlijst op deze site. Het stemmen kan tot en met 31 augustus. Hier komt een top tien van winkels uit naar voren, die gezamelijk de tweede stemronde in zullen gaan. Vijf winkels blijven over om beoordeeld te worden door de vakjury.

Vakjurybeoordeling

De winkels met de meeste stemmen krijgen de onafhankelijke, kundige vakjury op bezoek. Die onderwerpt de winkels in de periode september-oktober 2011 aan een nauwkeurig onderzoek en vraagt de winkeliers om aanvullend cijfermateriaal. De vakjury bepaalt uiteindelijk welke winkel wordt uitgeroepen tot Wijnwinkel van het Jaar 2012. De bekendmaking en huldiging vinden plaats tijdens Klassiek Europa op 15 oktober in Noordwijk.

De beste wijnwinkel

De winnende wijnwinkel mag zich een jaar lang Wijnwinkel van het Jaar 2012 noemen. De trofee en oorkonde kunnen vol trots in de winkel getoond worden. De winnaar wordt tevens in het zonnetje gezet met een mooie reportage in Perswijn.

Doe uw favoriete wijnwinkel dus een plezier, en stem voor 31 augustus!  Klik hier om te stemmen >

Reageer op dit item