Heropening Bosman Wijnkopers - Perswijn
Nieuws

Heropening Bosman Wijnkopers

De Haagse wijnhandel Bosman Wijnkopers aan de Frederik Hendriklaan is op zaterdag 16 april na een ingrijpende verbouwing officieel heropend.

bosman.jpg
De Haagse wijnhandel Bosman Wijnkopers aan de Frederik Hendriklaan is op zaterdag 16 april na een ingrijpende verbouwing officieel heropend. De vorige eigenaars Dick en Hetty Bosman verkochten hun zaak eind 2010 aan Nico McGough, oprichter van de wijnwinkel aan de Denneweg die de moeder van alle Gouden Ton-vestigingen zou worden, en van groothandel Résidence Wiijnen. Ondanks de wisseling van eigenaar behoudt de zaak zijn oude naam. Verder is er veel veranderd. Het interieur is volledig nieuw ingericht, evenals de professionele proefruimte. De opening is gevierd met een proeverij in aanwezigheid van diverse producenten uit de stal van Résidence Wijnen en met een bijzondere presentatie van grote Bourgognewijnen onder leiding van Jasper Morris MW. Morris is de auteur van het standaardwerk Inside Burgundy en een goede kennis van de nieuwe eigenaar.

www.bosmanwijnkopers.nl

Reageer op dit item

nl Nederlands