Bubbles on the Beach ondanks regen geslaagd - Perswijn
Nieuws

Bubbles on the Beach ondanks regen geslaagd

Met proeverijen in de open lucht weet je het in Nederland nooit. De afgelopen editites van Bubbles on the Beach waren soms wat stormachtig en af en toe viel er een bui. Meestal was het echter heerlijk weer om buiten te kunnen proeven. Zo bar als bij de afgelopen editie was het niet eerder. Voor het eerst moest de proeverij binnen plaatsvinden. Toch bleek het zondag 29 augustus voor zo’n 170 mensen geen beletsel om af te reizen naar het strand van Zandvoort.

Mini_botb_2.jpgMet proeverijen in de open lucht weet je het in Nederland nooit. De afgelopen editites van Bubbles on the Beach waren soms wat stormachtig en af en toe viel er een bui. Meestal was het echter heerlijk weer om buiten te kunnen proeven. Zo bar als bij de afgelopen editie was het niet eerder. Voor het eerst moest de proeverij binnen plaatsvinden. Toch bleek het zondag 29 augustus voor zo’n 170 mensen geen beletsel om af te reizen naar het strand van Zandvoort.

Bubbels naar hartelust
In de drie verschillende ruimtes kon iedereen naar hartelust verschillende mousserende wijnen proeven. Dit jaar waren er ook bubbels uit minder bekende oorden te proeven. De ambassade van Brazilië liet een aantal wijnen proeven die door het publiek wisselend werden ontvangen. Sommige bezoekers waren razend enthousiast, andere proevers waren wat kritischer.

Cocktail van cava
In de ‘Vissershut’ waren ook uiteenlopende wijnen te proeven. De dames van Mireia’s import hadden de bar ingericht met hun cava’s, daarnaast schonken ze cocktails op basis van cava en verse vruchten. Een paar tafels verder waren heerlijke gerijpte hammen te proeven en bubbels van Nederlandse bodem. Wijnhoeve de Colonjes en wijngoed de Reestlandhoeve lieten de bezoekers kennis maken met hun wijnen. Voor veel mensen was het een ‘eye-opener’ dat er zulke leuke wijnen worden gemaakt in eigen land. Mango’s beachbar sloot de avond traditioneel af met een goede barbecue en live Spaanse muziek.

Reageer op dit item