Lennaert Lonterman maître-sommelier Wolfslaar - Perswijn
Nieuws

Lennaert Lonterman maître-sommelier Wolfslaar

Landgoed Wolfslaar in Breda heeft Lennaert Lonterman aangetrokken als nieuwe maître-sommelier van Wolfslaar Restaurant (1 ster Michelin). Lonterman vervangt Jeroen Smeenk die Wolfslaar per 1 mei verlaat.

Lennaert_groot.jpg
Landgoed Wolfslaar in Breda heeft Lennaert Lonterman aangetrokken als nieuwe maître-sommelier van Wolfslaar Restaurant (1 ster Michelin).

Lonterman vervangt Jeroen Smeenk die Wolfslaar per 1 mei verlaat. Lennaert Lonterman heeft zijn sporen in de gastronomie ruimschoots verdiend. Vanaf 1998 was hij gedurende tien jaar werkzaam bij het met een Michelinster bekroonde Restaurant De Zwaan in Etten-Leur, waarvan de laatste zeven jaar als maître-sommelier. Na ruim een jaar bij restaurant Het Middenhuis in Teteringen te hebben gewerkt, komt hij nu het team van Wolfslaar versterken.

Later dit jaar zal daar naast het al bestaande restaurant nog een tweede eetgelegenheid geopend worden die de naam Wolfslaar Bistro gaat dragen.

Reageer op dit item