Storing enquete verholpen - Perswijn
Nieuws

Storing enquete verholpen

De storing in het online enquête-formulier is verholpen. Dit weekend vertoonde het digitale formulier, waarmee lezers hun mening over Perswijn kunnen geven, onverwacht een storing. Maandag was die verholpen. We bieden onze excuses aan aan lezers die na het invullen van de enquête de storingsmelding kregen en vragen ze vriendelijk of ze hun mening over Perswijn nog een keer kunnen geven.

Testbeeld.jpg
Afgelopen weekend trad, onverwacht, een storing op in het online enquête-formulier. Na het invullen van de vragen krijgen deelnemers een foutmelding. Hun antwoorden zijn niet opgeslagen. Hoewel de storing meteen onze aandacht had, bleek het niet zo eenvoudig om ‘m op te lossen. Maandag was de storing verholpen, nu kan iedereen de enquête weer invullen.

Reageer op dit item