Nieuws

Ellen Dekkers krijgt Spaanse persprijs

Wijnschrijver Ellen Dekkers heeft de Vinos de España Prijs voor de Pers 2009 gewonnen. De prijs is een cheque voor een volledig verzorgde reis naar Spanje. De vakjury, bestaande uit communicatie- en wijnexperts, kende haar de prijs toe vanwege haar enthousiaste, inspirerende en persoonlijke schrijfwijze.

Ellen_groot.jpg
Wijnschrijver Ellen Dekkers heeft de Vinos de España Prijs voor de Pers 2009 gewonnen. De prijs is een cheque voor een volledig verzorgde reis naar Spanje. De vakjury, bestaande uit communicatie- en wijnexperts, kende haar de prijs toe vanwege haar enthousiaste, inspirerende en persoonlijke schrijfwijze.

De jury liet weten: “Zij schrijft vol passie, liefde én met respect over de wijnen en het land Spanje.” De persprijs wordt jaarlijks uitgereikt door Vinos de España, dat onderdeel is van het Spaans Promotie Centrum. De prijs is bedoeld om wijnschrijvers te eren die creatief en innovatief over Spaanse wijn schrijven. Onno Kleyn kreeg de prijs in 2007, Harold Hamersma in 2008. In de jaren daarvoor vielen Hubrecht Duijker (2005) en Gert Crum (2006) in de prijzen.

Op de foto: Ellen Dekkers krijgt de prijs uit handen van Aurora Tarruella Vilardosa (Spaanse Ambassade).

Reageer op dit item