Italiaanse Wijn Vakdag - Perswijn
Nieuws

Italiaanse Wijn Vakdag

Maandag 8 maart 2010 houden het Italiaans Instituut voor Buitenlandse handel (ICE) en ITALENT een Italiaanse Wijn Vakdag. Plaats van handeling is de Kookfabriek in Amsterdam. Het evenement wordt gehouden in samenwerking met circa dertig wijnimporteurs.

Vlag_klein.jpg
Maandag 8 maart 2010 houden het Italiaans Instituut voor Buitenlandse handel (ICE) en ITALENT een Italiaanse Wijn Vakdag. Plaats van handeling is de Kookfabriek in Amsterdam. Het evenement wordt gehouden in samenwerking met circa dertig wijnimporteurs. Samen zullen die zo’n 250 verschillende kwaliteitswijnen uit heel Italië presenteren. Naast Italiaanse wijnen zullen er ook grappa’s, olijfoliën en delicatessen te proeven zijn. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze wijnproeverij uitsluitend bedoeld voor vakhandel, horeca en pers.

Meer informatie over deelnemers, programma, openingstijden en route is te vinden op www.italiaansewijnwijzer.nl. Ook is aanmelding mogelijk via deze site aanmelden. Voor eventuele vragen kan contact opgenomen worden met ITALENT, Heleen Schreuder, tel. 020-4195960 of 06-23578861. E-mail: heleen.schreuder@hetnet.nl.

Reageer op dit item