Overname Weterings door Wine & Spirits - Perswijn
Nieuws

Overname Weterings door Wine & Spirits

Wine & Spirits B.V. en Jacobus Toet B.V. uit Wateringen en Weterings Wijnen uit Den Haag werken vanaf 1 september 2009 samen. Het Wateringse bedrijf heeft van Weterings zowel de import- als handelsactiviteiten overgenomen. Weterings heeft zich de afgelopen jaren vooral geprofileerd als importeur van hoogwaardige Griekse wijnen van producenten als Gerovassiliou, Alpha en Sigalas.

Ruud_groot.jpg
Wine & Spirits B.V. en Jacobus Toet B.V. uit Wateringen en Weterings Wijnen uit Den Haag werken vanaf 1 september 2009 samen. Het Wateringse bedrijf heeft van Weterings zowel de import- als handelsactiviteiten overgenomen. Weterings heeft zich de afgelopen jaren vooral geprofileerd als importeur van hoogwaardige Griekse wijnen van producenten als Gerovassiliou, Alpha en Sigalas.

De krachtenbundeling houdt in dat de import van de wijnen zal worden ondergebracht bij Wine & Spirits, dat uitsluitend aan de vakhandel levert. Horeca, particulieren en business to businessactiviteiten komen terecht bij Jacobus Toet.

Ruud Weterings zal in de directie plaatsnemen als commercieel directeur.

Reageer op dit item