André Kerstens B.V. terug in de familie - Perswijn
Nieuws

André Kerstens B.V. terug in de familie

Olaf Kerstens van Partners in Wijn heeft André Kerstens B.V. overgenomen van Pernod Ricard Nederland B.V. Partners in Wijn zal uiteindelijk worden ondergebracht in André Kerstens B.V. en zal verder gaan onder de naam: André Kerstens B.V. – Partners in Wijn sinds 1880.  Tevens is aan André Kerstens B.V. de verklaring van geen bezwaar voor de bestendiging van het voeren van het predicaat

Olaf_Kerstens__links__en_Andre_Kerstens.jpg
Olaf Kerstens van Partners in Wijn heeft André Kerstens B.V. overgenomen van Pernod Ricard Nederland B.V. Partners in Wijn zal uiteindelijk worden ondergebracht in André Kerstens B.V. en zal verder gaan onder de naam: André Kerstens B.V. – Partners in Wijn sinds 1880.  Tevens is aan André Kerstens B.V. de verklaring van geen bezwaar voor de bestendiging van het voeren van het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ verleend.

André Kerstens B.V. is in 1880 opgericht door André Kerstens te Tilburg. Op dat moment was de familie Kerstens al ruim 200 jaar werkzaam in de wijnhandel. In de 20e eeuw is André Kerstens B.V. uitgegroeid tot één van de grootste wijnimporteurs van Nederland. In 1990 werd het overgenomen door Pernod Ricard Nederland en samengevoegd met de Koninklijke Cooymans B.V.

André Kerstens, de kleinzoon van de oprichter en tevens voormalig directeur van André Kerstens B.V., heeft in 1999, samen met zijn zoon Olaf Kerstens, Partners in Wijn opgericht. Partners in Wijn is een wijnimporteur van wijnen uit Frankrijk, Spanje, Portugal, Australië, Nieuw-Zeeland en Argentinië. Daarnaast voert het bedrijf een exclusief assortiment gedistilleerd: Cognac Paul Giraud, Armagnac Darroze en Calvados Dupont. De klantenkring bestaat voornamelijk uit de gespecialiseerde wijnhandel en betere horeca.

Logo_andre.jpg

Reageer op dit item