Vacature: productmanager - Perswijn
Nieuws

Vacature: productmanager

Reuchlin_logo.jpg
Oud Reuchlin & Boelen heeft als missie de Nederlandse wijnmarkt verder te helpen ontwikkelen. Door de kennis en ervaring van de internationale wijnhandel, is Oud Reuchlin & Boelen goed in staat haar klanten te helpen bij het optimaliseren van hun wijnverkoop. Niet voor niets is haar slogan: "WeetvanWijn". Oud Reuchlin & Boelen is één van de grootste importeurs van kwaliteitswijnen in Nederland. Het totale assortiment bevat ruim 1200 wijnen en wordt voornamelijk geleverd aan klanten in de horeca- en retailbranche. Zie: http://www.weetvanwijn.nl/

Voor onze afdeling Marketing zijn wij op zoek naar een

Product Manager M/V

(1.0 fte)

Functiebeschrijving

Als product manager lever je een bijdrage aan het strategisch marketingbeleid. Daarnaast bent je o.a. verantwoordelijk voor het vertalen van strategisch marketingbeleid in operationele jaarplannen, organiseer je promotionele activiteiten ten behoeve van de (principaal) merken, analyseer je marktgegevens, je verzorgt product- en merkpresentaties, mailings, brochures, organiseert proeverijen, reizen en meer.

Wie zoeken wij?

Je hebt een opleiding op HBO denk en/of werkniveau en hebt minimaal 3 jaar ervaring met foodmarketing. Kennis van wijnen en het Horecasegment is een pré. Je bent een teamspeler, resultaatgericht en hebt een hands-on-mentaliteit. Daarnaast bent je enthousiast, gedreven, hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift. Daarnaast beheers je de Engelse taal vloeiend, zowel in woord als in geschrift. Het beheersen van de Franse taal is een grote pré. Verder beschik je over de eigenschappen zelfstandigheid, besluitvaardigheid, accuratesse. Je bent communicatief vaardig en laat je niet snel uit het veld slaan. Je hebt geen 9-5 mentaliteit, wel een hands-on mentaliteit en denkt out of the box. Je hebt ervaring met Microsoft Office.

Wat hebben wij te bieden?

Oud Reuchlin & Boelen biedt een boeiende, professionele werkkring, waarbij veel geïnvesteerd wordt in mensen & merken. Ontwikkeling en persoonlijke groei zijn pijlers binnen onze organisatie. De beloning is marktconform en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn een grote marktspeler waardig.

Vragen of interesse?

Voor inhoudelijke vragen betreffende deze functie, kun je contact opnemen met Martha Laurens op 079 – 3634776. Een schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, kun je binnen 14 dagen na het verschijnen van deze advertentie richten aan Martha Laurens, Postbus 7163, 2701 DX Zoetermeer of per e-mail: mailto:martha.laurens@weetvanwijn.nl.

Reageer op dit item