Karpendonkse Hoeve wint Riesling Challenge - Perswijn
Nieuws

Karpendonkse Hoeve wint Riesling Challenge

De tweede editie van de Riesling Challenge is gewonnen door het duo Ralph Kappé (sommelier) en Thijs Berkers (kok) , werkzaam bij Restaurant De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven. Ze hadden een neuslengte voorsprong op de runners up Anouchka Brunyanski en Denis Nijp van Restaurant La Promenade in Baarn.

Karpendonks_groot.jpg
De tweede editie van de Riesling Challenge is gewonnen door het duo Ralph Kappé (sommelier) en Thijs Berkers (kok) , werkzaam bij Restaurant De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven. Ze hadden een neuslengte voorsprong op de runners up Anouchka Brunyanski en Denis Nijp van Restaurant La Promenade in Baarn.

De Riesling Challenge, georganiseerd door het Informatiebureau voor Duitse Wijn in samenwerking met Perswijn, is een wedstrijd voor professionele teams bestaande uit een sommelier en een kok, met als opdracht het combineren van Duitse Riesling met een passend gerecht op basis van een verplicht ingrediënt. Was het verplichte ingrediënt bij de eerste editie mosselen, ditmaal was de uitdaging om een mooie combinatie te vinden tussen Duitse Riesling en kalfsvlees.

Zie voor een gedetailleerd verslag van de finale: http://www.duitsewijn.nl/

Reageer op dit item