Errata in GrootSpraak - Perswijn
Nieuws

Errata in GrootSpraak

Computers maken geen fouten -hoewel? gebruikt u ook Vista? – maar het zijn de mensen die het doen. Toch gooien we het over deze boeg. Want zonder computers zou er geen knippen-plakken zijn. En zou je dus geen oude stukjes tekst hebben die abusievelijk worden overgenomen of anderszins verdwaald terecht komen.
Computers maken geen fouten -hoewel? gebruikt u ook Vista? – maar het zijn de mensen die het doen. Toch gooien we het over deze boeg. Want zonder computers zou er geen knippen-plakken zijn. En zou je dus geen oude stukjes tekst hebben die abusievelijk worden overgenomen of anderszins verdwaald terecht komen. Gelukkig zijn we niet de enigen. We zagen in een collega-gids een complete Latijnse tekst als stoplap ingevoerd.

Ga naar GrootSpraak…

Reageer op dit item