Op de website van GrootSpraak staat de nieuwe editie van Bij de Tijd: een overzicht van het allerlaatste horeca-nieuws. < lees verder >GrootSpraak ging eten bij restaurant Salentein en nam de complimenten voor het Argentinië-supplement in ontvangst. Krijgt het restaurant ook complimenten?
“Mooie Argentinië-bijlage, geeft in kort bestek een uitstekend overzicht van wat daar speelt.” Natuurlijk zijn we blij met zo’n oordeel. Zeker als dat van een kenner komt. Erik Bikkers van Salentein (GrootSpraak 7 en 4 trosjes) in Nijkerk is aan het woord. Preekt hij voor eigen parochie? Beetje wel natuurlijk. Maar als je de rest van zijn wijnkaart ziet dan weet je dat hij absoluut niet eenkennig is. Wij gaven niet voor niks onze trosjes. Voor de wijnliefhebber is het hier in alle opzichten de moeite waard.
Misschien ook iets voor u
Kaartverkoop Perswijn proeverij Le Tour de Champagne van start!
Wij verwelkomen u graag op PERSWIJN proeverij Le Tour de Champagne op maandag 29 september 2025 in de Raadzaal van...
Aan tafel: coquille en cantharellen
In de rubriek Aan Tafel van Perswijn 5-2025 schuiven chef Daan Ruijs en sommelier Tessa van de Wouw samen aan tafel. Met twee...
Voorwoord PERSWIJN #5 2025
In Perswijn #5 leest u over hoogst originele wijnen uit Corsica, intelligente wijnbouw in West-Sussex, verrassend Mendoza en moscatel uit...
Gérard Perse (75) overleden
Het was 29 maart 2023. We waren uitgenodigd in Parijs voor een overzichtsproeverij van de wijnen van Château Pavie, inmiddels...
PERSWIJN #5 komt uit op 28 juli 2025
PERSWIJN #5 komt uit op 28 juli 2025 In Perswijn #5 leest u over hoogst originele wijnen uit Corsica, intelligente...
Wijnconcours Perswijn beste 101 van 2025 van start!
In deze competitie staan de beste wijnen uit 2025 centraal, met extra aandacht voor het bijzondere thema Bordeaux blends. De...