Op de website van GrootSpraak staat de nieuwe editie van Bij de Tijd: een overzicht van het allerlaatste horeca-nieuws. < lees verder >GrootSpraak ging eten bij restaurant Salentein en nam de complimenten voor het Argentinië-supplement in ontvangst. Krijgt het restaurant ook complimenten?
“Mooie Argentinië-bijlage, geeft in kort bestek een uitstekend overzicht van wat daar speelt.” Natuurlijk zijn we blij met zo’n oordeel. Zeker als dat van een kenner komt. Erik Bikkers van Salentein (GrootSpraak 7 en 4 trosjes) in Nijkerk is aan het woord. Preekt hij voor eigen parochie? Beetje wel natuurlijk. Maar als je de rest van zijn wijnkaart ziet dan weet je dat hij absoluut niet eenkennig is. Wij gaven niet voor niks onze trosjes. Voor de wijnliefhebber is het hier in alle opzichten de moeite waard.
Misschien ook iets voor u
Vaderdagcadeau voor wijnliefhebbers: e-book
Vaderdagcadeau voor de wijnliefhebber Zoek je een stijlvol en origineel vaderdagcadeau?Het e-book ‘8x wijn in weinig woorden’ van Lars Daniëls...
Symington Vintage Port Day
Na eerdere succesvolle edities in de afgelopen twee jaar in Amsterdam en Londen vond op 19 mei de derde editie...
Welkom aan BELBUL, de sprankelende merknaam voor Belgische mousserende wijn!
Maandag 12 mei 2025 vond een historische gebeurtenis plaats in de geschiedenis van de Belgische wijn. BelBul, een gedeponeerde merknaam...
PERSWIJN #3 komt uit op 5 mei 2025
In Perswijn #3 leest u over mousserende wijnen uit Alta Langa, Costières de Nîmes en de proeftuin van Stan Beurskens....
Moederdagactie
Op zoek naar een bijzonder moederdagcadeau waar zij lang plezier van heeft? Verras je moeder (of jezelf!) met een jaarabonnement...
Voorwoord PERSWIJN #3 2025
In Perswijn #3 leest u over mousserende wijnen uit Alta Langa, Costières de Nîmes en de proeftuin van Stan Beurskens....