Sommelier Ypelaar begint wat nieuws - Perswijn
Nieuws

Sommelier Ypelaar begint wat nieuws

Maître sommelier Leon Ypelaar van Chalet Royal in Den Bosch zoekt na vijftien jaar een nieuwe uitdaging. Per 1 juni gaat hij weg om met vrienden een klein etablissement op te zetten in de Bossche binnenstad. Écht wat anders dus.Meer nieuws op GrootSpraak.nl
Maître sommelier Leon Ypelaar van Chalet Royal in Den Bosch zoekt na vijftien jaar een nieuwe uitdaging. Per 1 juni gaat hij weg om met vrienden een klein etablissement op te zetten in de Bossche binnenstad. Écht wat anders dus.

Het afscheid gebeurt zoals het hoort in alle vriendschap. Naar wij vernamen gaat hij samen met chef Gerrit Greveling, die ook als chef bovengemiddeld in de wijn is, een mooi Elzas-Lotharingen-reisje maken. Zo kan het dus ook.

Natuurlijk komen de open sollicitaties al binnen bij dit fraaie bedrijf, dat de laatste tijd een verrassende dynamiek vertoont.

 < Meer nieuws op GrootSpraak.nl >

Reageer op dit item