Trek de agenda! - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Trek de agenda!

Inmiddels is het twintig jaar geleden dat we Perswijn begonnen, en het zevende jaar dat we op grote schaal evenementen organiseren, met steeds meer succes. Steeds meer lezers profiteren van de kortingen die abonnees genieten op deze proeverijen. Ook volgend jaar organiseren we weer een aantal van die bijzondere evenementen om zelf kennis te kunnen maken met de wijnen.

zondag 25 mei 2008
Ontdek de Nieuwe Wereld

De proeverij van de wijnen van de Nieuwe Wereld keert in 2008 terug naar Amsterdam. Plaats van handeling is dan het Mövenpick hotel, vlak bij het muziektheater aan het IJ, op loopafstand van Amsterdam Centraal. En voor de Amsterdammers te bereiken op de fiets.
Entree: € 17,50, abonnees € 11,50

Schrijf nu in voor deze proeverij! Klik hier…

zaterdag 28 juni 2008
Rosé aan Zee
Ook voor Rosé aan Zee een nieuwe lokatie: Mango’s in Zandvoort. Een ontspannen proeverij in vakantiesfeer met tussen de 100 en 150 verschillende rosé’s uit de hele wereld, zoals u gewend bent. De uitgeschonken rosé’s worden aan het eind van de dag gecombineerd met een bijpassende maaltijd. Dat Mango´s daar iets bijzonders van maakt, zagen we bij Bubbles on the Beach.
Entree: € 45,  abonnees € 35

zaterdag 30 augustus 2008
Bubbles on the Beach

Voor de tweede keer mousserende wijnen proeven in de ongedwongen sfeer van een strandpaviljoen. Waar mousserende wijnen perfect tot hun recht komen, zo bleek bij de eerste editie. Een heerlijke proeverij, om niet te missen.
Entree: € 49,50, abonnees € 39,50

zondag 12 oktober 2008
Klassiek Europa

‘Klassieke’ Europese wijnen met hun raffinement, finesse, complexiteit, en dit in combinatie met de Franse, Italiaanse, Portugese en Spaanse gerechten. Masterclasses van een hoog niveau en leuke verkiezingen, in al weer de zesde editie van deze proeverij, wederom in de prachtige zaal van het Palace Hotel in Noordwijk.
Entree: € 17,50,  abonnees € 11,50

zondag 16 november 2008
Champagne aan Zee & Sprankelend

Tijdens deze bijzondere proeverij aandacht voor prachtige champagnes en aparte proeverijen, waarbij de meest bijzondere Champagne-huizen centraal staan. Dit omlijst met heerlijke hapjes.
Een groots evenement, inmiddels een echte klassieker, om niet te missen! Ook de beste producenten en hun importeurs van andere mousserende wijnen zijn weer present in deze volwassen en waardige presentatie van de “Vin Mousseux” van over de hele wereld.
Entree: € 39,50, abonnees € 29,50

Meer info
Wilt u meer weten over de evenementen van Perswijn, bijvoorbeeld omdat u aan een van de evenementen wilt deelnemen? Neem dan contact op met André Sauerbier: andre@wijnpers.nl.

Reageer op dit item