Vacature: wijnadviseur-wijnverkoper - Perswijn
Nieuws

Vacature: wijnadviseur-wijnverkoper


HART’S WIJNHANDEL
VIJZELGRACHT 27
1017 HN AMSTERDAM

Hart’s Wijnhandel is dé wijnwinkel in Amsterdam. De speciaalzaak die zelf een Grand Cru is waar het gaat om keuze en kwaliteit. Wij hebben passie voor wijn. Weten er veel van. Reizen  de hele wereld over op zoek naar verrassende ontdekkingen. Die hartstocht en pioniersgeest proef je in onze winkel. Hart’s Wijnhandel is gelieerd aan de Henri Bloem’s Vinotheken in Nederland.

enthousiaste wijnadviseur/verkoper
aankomend ass. bedrijfsleider

m/v

Je bent professioneel wijnliefhebber, in het bezit van vakdiploma’s of studerend hiervoor, in bezit van rijbewijs. Je hebt relevante ervaring in de wijn(detail)handel en/of horeca. Je hebt een middelbare opleiding. Daarnaast beschik je over grote mate van zelfstandigheid en leergierigheid. Je bent initiatiefrijk en communicatief sterk. Je bent gezellig mee te werken en hebt beslist géén 9 tot 5 mentaliteit! Het accent van de werkzaamheden ligt op advies en verkoop, maar orderverwerking (steekkar) en winkelinterieur (stofdoek) horen erbij.

Wij bieden je een dynamische baan met doorgroeimogelijkheid.

Voor informatie kun je bellen naar:
Dhr. P. Faber / Dhr. Thijs Jacobs tel. 020-6238350

Sollicitaties met CV naar Hart’s Wijnhandel, Vijzelgracht 27, 1017 HN Amsterdam

Of mail naar: amsterdam@hartswijn.nl
Algemene informatie www.hartswijn.nl

Reageer op dit item