Champagne aan Zee 2007 - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Champagne aan Zee 2007

Champagne aan Zee: dit grootste bruisende evenement in Nederland wordt op zondag 18 november op majestueuze wijze gehouden in de Hotels van Oranje in Noordwijk. In de afgelopen jaren slaagde Perswijn er in om Champagne aan Zee & Sprankelend op de kaart te zetten. Maar er kan nog véél meer … en op deze vijfde editie laat Perswijn u daar op verrassende wijze kennis mee maken! In deze zeer ruime lokatie met vele zalen zullen weer meer dan 1000 bezoekers van alle mousserende wijnen genieten.

Op de overzichtsproeverij zullen weer meer dan 20 champagnehuizen vertegenwoordigd zijn. Daarnaast zijn er in verschillende andere zalen een keur aan fraaie mousserende wijnen uit de gehele wereld te proeven. Er zullen ook weer wedstrijden georganiseerd worden, o.a. voor de beste Champagne Brut en de beste mousserende wijn buiten Champagne.

Tijdens dit evenement vindt een beperkt aantal exclusieve masterclasses en presentaties plaats, waarbij afgevaardigden of producenten van een select aantal champagnehuizen hun mooiste champagnes laten proeven en er uitleg over geven. Middels geleide proeverijen kunnen de bezoekers leren én genieten van sublieme spijzen in combinatie met bijzondere champagnes. Enkele topchefs van Nederland kiezen hun favoriete champagne en zullen daarbij heerlijke gerechten bereiden.

Als klap op de vuurpijl zal Perswijn tijdens Champagne aan Zee & Sprankelend de restaurantgids Grootspraak 2008 lanceren! In ‘Grootspraak’ speelt wijn een belangrijke rol. Naast sfeer, ambiance en bediening, spelen de wijnkaart, sommelier, wijnarrangementen en de combinaties van wijn en spijs spelen een belangrijke rol.

Plaats en tijd  : Hotels van Oranje te Noordwijk van 12.00 – 17.30 uur

Entree             : € 39,50

Meer informatie binnenkort op deze internetsite.

Reageer op dit item