Vacature: commercieel medewerker binnen- en buitendienst Heisterkamp - Perswijn
Nieuws

Vacature: commercieel medewerker binnen- en buitendienst Heisterkamp

Heisterkamp Wijnkopers importeert al ruim vijfentwintig jaar wijnen uit Europa. Rechtstreeks vanuit Ootmarsum distribueren wij onze wijnen over het hele land aan horeca, particulieren en de zakelijke markt. Ter versterking van ons team zoeken wij:

> Commercieel medewerker binnen-/buitendienst voor de particuliere markt en de zakelijke markt (full-time)

Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze en representatieve collega die vakkennis en commerciële ambitie weet te combineren. Je onderhoudt goede contacten met bestaande afnemers en je bent verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe relaties. Je verzorgt wijnproeverijen en mailings, organiseert cursussen en ontplooit nieuwe initiatieven. Er is ruimte voor een grote mate van vrijheid en eigen inbreng.

Functieprofiel:  Ervaring in de gevraagde functie is een pré / Middelbare of hogere beroepsopleiding / Goede wijnkennis (bijv. wijnbrevet) / Commerciële instelling Je reactie: Wij zien graag je reactie vóór maandag 18 juni 2007 tegemoet. Je kunt je sollicitatie met cv richten aan Heisterkamp Wijnkopers, t.a.v. de mevr. A. Heisterkamp, Postbus 63, 7630 AB Ootmarsum. Voor meer informatie kun je bellen met mevr. A. Heisterkamp, tel. 0541 292222.

Heisterkamp Wijnkopers
Eerste Stegge 2
Postbus 63
7630 AB Ootmarsum

T 0541 292222  F 0541 292024  www.heisterkamp.com

Reageer op dit item