Nieuw! Wijn voor welgestelde homo´s - Perswijn
Nieuws

Nieuw! Wijn voor welgestelde homo´s

Nieuw! Argentijnse wijn voor de welgestelde homo. Ja u leest het goed, geachte homo’s en andere geïnteresseerden, er is een wijn gelanceerd, speciaal voor de welgestelde homo. Wel jammer voor de modaal verdienende homo, hij moet, naar het schijnt, gewoon “heterowijn” blijven drinken. Of misschien kan de modale homo zijn auto aan de kant doen, of een geplande vakantie afzeggen en dan toch een flesje welgestelde homo wijn kopen? Mijn vraag is, zitten homo’s hier nu echt op te wachten? Mijn gezonde verstand zegt, nee.
Nieuw! Argentijnse wijn voor de welgestelde homo.
Ja u leest het goed, geachte homo’s en andere geïnteresseerden, er is een wijn gelanceerd, speciaal voor de welgestelde homo.
Wel jammer voor de modaal verdienende homo, hij moet, naar het schijnt, gewoon “heterowijn” blijven drinken. Of misschien kan de modale homo zijn auto aan de kant doen, of een geplande vakantie afzeggen en dan toch een flesje welgestelde homo wijn kopen? Mijn vraag is, zitten homo’s hier nu echt op te wachten? Mijn gezonde verstand zegt, nee.
Dat “welgestelde” is natuurlijk duidelijk. Dat betekent niets meer of minder, dan “duur”. Maar een dure wijn voor homo’s klinkt iets te ordinair. Ik denk toch stiekem, dat we hier te maken hebben met een slimme Argentijnse wijnboer. Deze wijnboer probeert waarschijnlijk een markt aan te boren, voor zijn moeilijk verkopende wijnen. Ik kan me alleen niet voorstellen, dat weldenkende homo’s hier in trappen. Ik hoop het eerlijk gezegd ook niet. Net zo min als ik een wijn zou kopen, speciaal voor de welgestelde hetero. Want voor je het weet liggen er bij de supermarkt wijnen in het schap speciaal voor de modale masochist. Dat kan toch niet waar zijn. Zouden we ons zo in de maling laten nemen? Een ieder koopt toch gewoon wijn naar zijn of haar smaak en behoefte, of je nu homo, hetero, welgesteld of modaal bent.
Mijn homovrienden blijven in ieder geval gewoon rosé van Buzet drinken. Dat weet ik zeker, homo of niet, welgesteld of niet. En gelukkig maar.
Mocht u na bovenstaande gelezen te hebben toch geïnteresseerd zijn geraakt in de wijn voor de welgestelde homo:

Pilot Gay Wines eigenaar en bedenker is German Arballo.
De drie wijnen waarmee hij de welgestelde homo markt wil veroveren zijn volgens zijn zeggen:
• “ A sparkling white “
• “ A classic Malbec “
• “ A fruity Chardonnay “
http://www.guiag.com/gmag/nota603.htm
Of zoek op google onder “ pilot gay wines “
Ik heb de Pilot Gay Wines zelf nog niet geproefd. Niet omdat ze niet voor mijn doelgroep zijn, maar omdat de wijnen nu alleen nog in Buenes Aires Argentinië te koop zijn. Spanje zou het eerste Europese land worden waar de wijnen te koop komen.

Eddy Gravemaker

Reageer op dit item