Otto Lenselink start nieuw bedrijf - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Otto Lenselink start nieuw bedrijf

De flamboyante Gooise wijnhandelaar Otto Lenselink begint binnenkort met een nieuwe eigen zaak. Nog maar enkele maanden geleden stapte hij op bij het door hem opgerichte Fourcroy/Lenselink. Reden daarvoor was de al enige tijd aanslepende moeizame relatie met de nieuwe eigenaar, het Belgische Fourcroy. Zijn nieuwe wijnhandel gaat de naam Lenselink Selected dragen en wordt gevestigd in het monumentale Slot Zuylen in Oud Zuilen bij Utrecht. De opening is voorzien voor 1 maart aanstaande. Never a dull moment voor Lenselink!
De flamboyante Gooise wijnhandelaar Otto Lenselink begint binnenkort met een nieuwe eigen zaak. Nog maar enkele maanden geleden stapte hij op bij het door hem opgerichte Fourcroy/Lenselink. Reden daarvoor was de al enige tijd aanslepende moeizame relatie met de nieuwe eigenaar, het Belgische Fourcroy. Zijn nieuwe wijnhandel gaat de naam Lenselink Selected dragen en wordt gevestigd in het monumentale Slot Zuylen in Oud Zuilen bij Utrecht. De opening is voorzien voor 1 maart aanstaande. Never a dull moment voor Lenselink!

1 Reactie

  1. Goede Otto,

    Goed te horen dat je weer een nieuwe start maakt.
    We zijn elkaar reeds tientallen jaren uit het oog verloren, maar niet uit het het hart.
    Je verbaast je natuurlijk wie dat nou weer zal zijn. Heel vroeger bestelden wij pallets, gezien onze leeftijd zit dat er niet meer in. Wel dierbare herinneringen aan deze periode.
    Woon alweer 16 jaar definitief in Frankrijk. Het zou fijn als je mij een lijst zou sturen waarop je b.v. aangeeft welke de mooiste zijn met name ook de zuid Africa wijnen.

Reageer op dit item