Uitreiking prijzen huiswijncompetitie - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Uitreiking prijzen huiswijncompetitie

Onder het motto “Wijnfeest in Hotel de Goudfazant” zal Harold Hamersma namens de jury op 11 december om 18.00 uur de winnaars bekendmaken en huldigen. De bezoekers mogen aansluitend alle genomineerde wijnen gratis proeven onder het genot van een hapje. Tegelijkertijd zijn er diverse workshops te volgen: ‘wijnbegrijpen en wijn drinken’ door Ilja Gort en ‘bitter, zoet, zout en zuur’ door Hans Melissen
Onder het motto “Wijnfeest in Hotel de Goudfazant” zal Harold Hamersma namens de jury op 11 december om 18.00 uur de winnaars bekendmaken en huldigen. De bezoekers mogen aansluitend alle genomineerde wijnen gratis proeven onder het genot van een hapje.

Tegelijkertijd zijn er diverse workshops te volgen: ‘wijnbegrijpen en wijn drinken’ door Ilja Gort en ‘bitter, zoet, zout en zuur’ door Hans Melissen (auteur van “Wijnen met een lange neus”). Na afloop gaan de tafels en stoelen aan de kant en is er gelegenheid voor een vrolijk dansje.
Het wijnfeest is openbaar en voor iedereen toegankelijk. Inschrijven kan via http://www.iens.nl/. Voorafgaand aan het feest is er het Amsterdamse Huiswijndiner verzorgd door Hotel de Goudfazant. De 4de Amsterdamse Huiswijncompetitie wordt georganiseerd door IENS Independent Index in samenwerking met Cuno van ‘t Hoff van wijnsuggestie.

Reageer op dit item