Menu's - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Menu’s

Lunchmenu

gemarineerde wagyu rund met gegratineerde oester en shii-take

"blinde vink" van noorse zalm gevuld met melange courgette/groene asperges, ochietra caviaarsaus

gestoomde tongscharfilets gevuld met een garnalenduxelle , champagne beurre blanc saus met dragon

symphonie van appeltaartje,sorbet , champagne-sabayon

dinermenu

carpaccio van zeeduivel met bietjes gemarmerd, scampie in tempura , sevruga caviaarcreme

gepocheerde grietfilet, geebakken langoustien met schaaldierensaus

fazantenfilet met cognacsaus

texelse schapenkaas gevuld met een zachte blauwschimmel begeleid door een duindoornsiroop

symphonie van appeltaartje,sorbet, champagne sabayon

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands