Menu's Klassiek Europa - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Menu’s Klassiek Europa

Lunch Klassiek Europa
24 oktober 2004

Gratin of scallop a l’orange
Gratin van St. Jakobsschelp à l’orange

2003 Riesling Classic, Rheinhessen , Deinhard.
Toorank
~~~

Lamb with aubergine mousse & tomatoes ratatouille
Lam met auberginemousse en tomaten ratatouille

2000 Valpolicella Superiore DOC, Corte Sant´Alda.
Vles & Co.
~~~

Fromage Bourseau, Ile de Paris
Bourseaukaasje, Ile de Paris

2002 Feudo Felice Nero d’Avola, IGT, Sicilië
De heer Theys
~~~

Warm crêpes with berrie compote and vanilla ice cream
Warme crêpes met bessen compote and vanille-ijs.

2002 ETIM Tradition, "Verema Tardana" Sweet wine Dolç, Garnatxa, Montsant DO.
Wine Quest

€ 49,50 per persoon, inclusief wijnen

Diner Klassiek Europa
24 oktober 2004

Smoked salmon mousse with blini, Roquette salad and horseradish cream
Mousse van gerookte zalm, blini, Roquette salade en mierikswortel crème

2003 Sauvignon Blanc, Parusso, Langhe DOC
Vles & Co.
~~~

Cod ravioli with artichoke cream and Samphire
Ravioli van kabeljauw met artisjokkencrème en zeegras

2003 Riesling, Steinbügel, Grafhardegg, Niederösterreich – Österreich.
Regina Mey
~~~

Truffel Risotto
Truffel risotto

2003 Domaine de Fontenay, l´Authentique à la manière du 12 Mai 1855, Côte Roannaise.
Vinoblesse
~~~

Roast loin of veal with turnip gratin and veal jus.
Geroosterde kalfslende met meiknol gratin en kalfsjus

1996, Giscours, Margaux
1998, Château du Tertre, Margaux
Rechtstreeks geleverd via Château Giscours
~~~

Pear and hazelnut crème caramel
Crème karamel met peer en hazelnoot

Lusteau Cream Sherry

€ 69,50 per persoon inclusief wijnen

Reageer op dit item

nl Nederlands