Menu - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Menu

De lunch à € 49.50 vangt aan om 12:30 uur ‘s middags.

Warme salade van eend, mango en paddestoelen met frambozendressing

***

Kreeftenbisque met Brandycrème

***

Geroosterde filet van Hollands kalf met meikoolgratin en morieljesjus

***

Panacotta met aardbeien, roze gember en Champagne compote

***

Koffie of thee met Roux bonbons

Het diner à € 72.50 vangt aan om 18:00 uur ‘s avonds.

Blanke asperges op klassieke wijze

***

Geroosterde grietfilet met venkelcerviche, gazpachosaus

***

Varkensfilet gevuld met appel-honing gerookte bacon

***

Geroosterd piepkuiken met eekhoorntjesbrood en olijven

***

Ijs van Tokaij-wijn

***

Koffie of thee met Roux bonbons

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands