OverHeerlijk! 2004 - Perswijn
Achtergrond & Interviews

OverHeerlijk! 2004

Op 2, 3, en 4 april vond in de Jaarbeurs Utrecht het culinaire evenement OverHeerlijk! plaats. Op deze Nederlandse variant van de BBC Good Food Show kwamen ruim 10.000 mensen af. Voor deze mensen was er genoeg te zien en te beleven. In het WijnPers wijntheater waren gedurende de dag (wijn)proeverijen en ook de vele stands boden genoeg afleiding. Voor de meeste bezoekers was het hoogtepunt echter het kooktheater waar bekende topkoks geweldigde shows gaven en waar de super-schefs Jean-Christophe Novelli en Anthony Worall Thompson streden om de gunst van het publiek onder presentatie van Ramon Beuk. Bij de andere kookshows gaven onder andere Imko Binnerts, Lucas Rive, Paul Fagel, Frans Bon, Huub Biro en Alain Caron demonstraties, hierbij was spreekstalmeester Ton Fagel aanwezig om het publiek uitleg te geven over de gerechten en de gebruikte technieken.
De kritische bezoeker zal hopen dat er volgend jaar iets meer lekkers te snoepen is, de datum is al bekend: 18-20 maart.

www.overheerlijk.nl

Reageer op dit item