Proeven in de Beurs van Berlage - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Proeven in de Beurs van Berlage

Klik hier om u in te schrijven.

Abonnees van Perswijn kunnen zich hier aanmelden.

Op 21 en 22 september 2003 opent de Beurs van Berlage zijn deuren voor de tweede editie van "Proeven in de Beurs van Berlage". Een groots gastronomisch evenement, waarbij evenals vorig jaar onze hedendaagse culinaire cultuur, van klassiek tot trendy, centraal zal staan. In het middelpunt van het evenement staan wijn en spijs voor iedereen: toegankelijk, lekker, en met een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Tal van bekende wijn- en delicatessenimporteurs presenteren op hun eigen stand een selectie van hun mooiste betaalbare producten. Er kan worden geproefd van een breed assortiment wijn en delicatessen. Bovendien staan er talloze aan wijn en gastronomie gerelateerde activiteiten op het programma. Kortom, een evenement voor fijnproevers en genieters! Ook wijnproducenten zullen in hoogsteigen persoon hun wijnen komen presenteren. Daarnaast zullen tijdens het evenement nog aparte wedstrijden en proeverijen worden georganiseerd. U bent beide dagen welkom van 10:00 tot 18:00.

Op de zondag ligt het accent op wedstrijden en proeverijen voor de wijnliefhebber, op maandag op gebeurtenissen die gericht zijn op de bezoeker die zich professioneel met wijn, dranken en/of het culinaire vak bezighoudt.
Met de "Grote Prijs van Amsterdam" kunnen op diverse stands vragen over de gepresenteerde producten worden beantwoord, waarmee leuke prijzen te winnen zijn.
Verder wordt er een Blending Wedstrijd met Portwijnen gehouden. Dit is een wedstrijd met teams van drie personen, waar u zich voor in kunt schrijven. Ingangsvoorwaarde: u moet 12 vragen over port beantwoorden…. Klik hier voor meer informatie over de portblendingwedstrijd en voor de vragen.

Het steeds aangroeiende programma vindt u hier.

De kosten van een kaartje bedragen € 25,-
Abonnees van Perswijn betalen € 12,50. Als abonnee mag u één introducee meenemen die ook € 12,50 betaalt. Meer introducées betalen wel € 25,- per kaartje.

Klik hier voor de lijst van deelnemers

Reageer op dit item