Aan tafel: coquille en cantharellen - Perswijn
Eten & DrinkenNieuws

Aan tafel: coquille en cantharellen

In de rubriek Aan Tafel van Perswijn 5-2025  schuiven chef Daan Ruijs en sommelier Tessa van de Wouw samen aan tafel. Met twee verrassende gerechten — coquille met asperge-citroencompote en cantharellen met saus op basis van vin jaune— én drie bijpassende wijnsuggesties per gerecht, proefde ons panel wat werkt, wat verrast en wat je thuis zeker eens moet proberen.

De receptuur is van Chef Daan Ruijs – je vindt beide recepten op perswijn.nl/recepten.

Benieuwd welke wijnen sommelier Tessa van de Wouw hierbij koos en wat het proefpanel er – blind! – van vond? Ontdek het in Perswijn 5-2025 of online via de link hierboven.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands