Aan tafel: tuinbonen en mosselen - Perswijn
Aan tafel 4 2025 - Mosselen
Eten & Drinken

Aan tafel: tuinbonen en mosselen

In de rubriek Aan Tafel van Perswijn 4-2025  schuiven chef Daan Ruijs en sommelier Job Seuren samen aan tafel. Met twee verrassende gerechten — mosselen met nori en yuzu kosho en tuinbonen met vinaigrette en bonenkruid — én drie bijpassende wijnsuggesties per gerecht, proefde ons panel wat werkt, wat verrast en wat je thuis zeker eens moet proberen.

De receptuur is van Chef Daan Ruijs – je vindt beide recepten op perswijn.nl/recepten.

Benieuwd welke wijnen sommelier Job Seuren hierbij koos en wat het proefpanel er – blind! – van vond? Ontdek het in Perswijn 4-2025 of online via de link hierboven.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands