Fall Tasting Goessens Professionals in Wine: Uw Bestemming voor Kwaliteitswijnen - Perswijn
Advertorial

Fall Tasting Goessens Professionals in Wine: Uw Bestemming voor Kwaliteitswijnen

Bij Goessens Professionals in Wine uit Maastricht bieden we een uitgebreid assortiment wijnen aan van meer dan 350 wijndomeinen uit 18 verschillende landen. Hiermee bedienen we zowel de Nederlandse als Belgische markt met een aantrekkelijk aanbod. Onze medewerkers zetten zich met passie en betrokkenheid in om u de beste wijnen te bieden, wat maakt dat u bij ons aan het juiste adres bent voor een wijnassortiment van klasse.

Jaarlijkse proeverij

Om onze bestaande klanten op de hoogte te houden van ons assortiment en nieuwe klanten kennis te laten maken met onze veelzijdige wijnen, organiseert Goessens Professionals in Wine een Fall Tasting op 8 en 9 september 2024. Tijdens deze dagen kunt u zich laten inspireren door de nieuwste smaakvolle wijnen in ons assortiment, gecombineerd met een culinaire beleving.

 

Advies

Op deze dagen staat niet alleen ons eigen team klaar om u te adviseren, maar ook ruim 25 wijnleveranciers van diverse gerenommeerde wijndomeinen zullen aanwezig zijn om hun kennis over de kwaliteitswijnen met u te delen.

Praktische informatie

  • Zondag 8 september 2024: 11:00 en 18:00 uur
  • Maandag 9 september 2024: 11:00 en 17:00 uur
  • Locatie: Goessens, Watermolen 43, 6229 PM Maastricht

Tijdens deze dagen kunt u genieten van een uitgelezen selectie wijnen, en de wijnleveranciers zullen aanwezig zijn om hun kennis en de verhalen achter de wijnen met u te delen.

Inspirerende wijnbeleving

Bent u nog geen klant van Goessens, maar wilt u graag aanwezig zijn bij de proeverij? Vul dan het formulier in op onze website: Aanmelden proeverij (goessens.com), en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Opmerking: Onze proeverijen zijn uitsluitend voor professionele doelgroepen zoals horeca, slijterijen en vakhandel.

 

Reageer op dit item

nl Nederlands