Aan tafel met Udo Göebel (WineMatters) en sommelier Martijn Roos - Perswijn
Eten & Drinken

Aan tafel met Udo Göebel (WineMatters) en sommelier Martijn Roos

PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties?

Voor Aan Tafel van Perswijn #3 is de chef-kok Christian Jongmans van Wijnbar Pinot in Breda. Eregasten zijn Udo Göebel van WineMatters en sommelier Martijn Roos van Wijnbar Pinot.

Wilt u het interview met de gasten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij de gerechten passen? Lees dan Perswijn #3 – 2024. Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands