Ontmoet eindelijk weer Franse wijnmakers! - Perswijn
Advertentie

Ontmoet eindelijk weer Franse wijnmakers!

Als er gewoontes zijn die goed zijn om weer op te pakken, dan scoort wijnen proeven met de wijnmakers heel hoog. Inderdaad, wat is er beter dan een “echte” en “live” ontmoeting om wijn te evalueren en een commercieel partnerschap te overwegen ?

De “French Wine Discoveries” komen op maandag 25 april a.s. in het Rosarium (Amstelpark) in Amsterdam. Nederland is een belangrijke markt voor Franse producenten, met meer en meer kenners dan ooit en waar Franse wijnen zeer gewaardeerd worden.

Op deze proeverij voor wijnprofessionals ontmoet u veel nieuwe, milieuvriendelijke wijnboeren. Het is een unieke kans voor Nederlandse importeurs om in één dag wijnen te ontdekken uit verschillende Franse regio’s, verschillende soorten producenten (familiedomeinen, handelaren, coöperaties, verenigingen van wijnbouwers), verschillende productiemethoden (duurzaam, biologisch, biodynamisch, sulfietvrij…), evenals een breed scala aan prijzen die veel mogelijkheden bieden. Bekijk de officiële uitnodiging. Veel wijnhuizen hebben nog geen vertegenwoordiging in Nederland en België.

Programma

Datum: maandag 25 april 2022
Locatie: Rosarium, Europaboulevard, Amstelpark 1, 1083 HZ Amsterdam

Professionals

12:00 – 18:00 uur: proeverij voor wijnprofessionals

Bestel uw professional ticket

Meer informatie over de French Wine Discoveries proeverij.

Deze proeverij is uitsluitend toegankelijk voor wijnprofessionals en na online registratie voorafgaand.

Reageer op dit item