Vacature Accountmanager Pallas - Perswijn
Advertentie

Vacature Accountmanager Pallas

Ben je een groot liefhebber van exclusieve wijnen en heb je daarnaast inhoudelijke kennis van wijn? Ben je communicatief sterk in het opbouwen en uitbouwen van relaties? Dan zoeken wij jou! Delta Wines in Waddinxveen zoekt een Accountmanager voor haar kwaliteitslabel Pallas.

Delta Wines heeft een leidende rol in de wijnmarkt in zowel het supermarktkanaal, de wijnspeciaalzaak, het foodservicekanaal en niet te vergeten e-commerce. Met ruim 78 miljoen verscheepte flessen per jaar, verdeeld over 4800 verschillende producten en ruim 260 aangesloten wijnproducenten uit 25 landen, zijn we dé grootste speler in Nederland. Van huiswijn tot aan gastronomische wijnen.

Delta Wines maakt een sterke groei door, in afzet maar ook in de samenwerking met onze partners. In deze samenwerking bouwen we steeds meer op inzichten vanuit data en een stevige lange termijnvisie. Op deze manier bieden we naast fantastische wijnen ook toegevoegde waarde voor zowel onze handelspartners als de consument.

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de prachtige wijnen van ons label Pallas aan wijnspeciaalzaken en wijnkoperijen. De vraag naar premium en gastronomische wijnen in Nederland groeit hard en wij zetten in op het vergroten van ons aandeel in dit segment. Jij geeft onze klanten en prospects keer op keer de optimale wijnbeleving. Je bent een accountmanager die de verbinding opzoekt en kan aangaan en onze relaties waardevol 360 graden (wijnbedrijfs)advies kan geven. Hoe helpen wij onze klanten om het maximale uit hun wijnomzet te halen?

Op basis van jaarplannen zorg je voor een resultaatgerichte ontwikkeling van de verkoopresultaten in je gebied en werf je nieuwe klanten. Je bent actief betrokken bij activiteiten vanuit het sales team zoals het selecteren van nieuwe wijnen, het organiseren van in- en externe proeverijen en het benchmarken van prijzen en kwaliteiten in de markt. Je signaleert vraag in de markt en weet daar met de juiste acties op in te springen: jij bent de professionele wijnbedrijfsadviseur. Door snel te schakelen en probleemoplossend te denken, in combinatie met jouw buitendienstervaring en wijnkennis weet jij onderscheidend en succesvol te zijn en werk je mee om onze ambitieuze doelstellingen waar te maken. Je rapporteert rechtstreeks aan de Field Sales Manager.

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over een aantoonbaar MBO+ / HBO werk- en denkniveau met een commerciële achtergrond.
 • Je hebt aantoonbare wijnkennis, minimaal niveau WSET 3 / Vinoloog.
 • Bij voorkeur minimaal 2 jaar commerciële buitendienst ervaring binnen de FMCG.
 • Ervaring in het bouwen aan assortiment, merken en relaties.
 • Sterke communicatieve vaardigheden, zelfstandig, onderhandelingsvaardig en initiatiefrijk.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige fulltime uitdaging in een enthousiast team.
 • Een informeel, open en ambitieus bedrijf met fantastische wijnen.
 • Een passend salaris, een bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, korting op onze eigen wijnen en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen.

Spreekt deze veelzijdige functie in het premium segment van de markt je aan en wil je graag deel gaan uitmaken van ons succesvolle team, reageer dan via deze link. Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Edwin Belt, Field Sales Manager 06-82066824.

Delta Wines – We love wine, we live wine

Wijnconsumenten zijn onze inspiratie en motiveren ons om de beste wijnbeleving in de wijnhandel te realiseren. Zo efficiënt en effectief mogelijk, samen met partners en wijnproducenten. Verantwoord, met de beste supply chain performance, het meest innovatieve assortiments-management met de juiste wijnen, gezonde marges in de hele keten, uitgebreide kennis van de markt en de best mogelijke service. Daarom zijn wij toonaangevend in de markt en blijven we dat ook.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: commercieel, commercial, manager, account, accountmanager, wijnvakhandel, wijn, vinoloog, Pallas Wines, DGS WIJN, Coenecoop Wine Traders, Delta Wines, Waddinxveen, Gouda, Randstad, FMCG, sales

 

 

2 Reacties

 1. Goedemiddag,

  Ik ben Angel 36 jaar oud en altijd werkzaam geweest in de horeca als sommelier. Ik zag deze vacature voorbij komen en werd nieuwsgierig!

  Er staat dat het full time is dus zou hier graag even contact over hebben indien mogelijk.

  Hoop van jullie te horen!

  Met culinaire groet,

  Angel vos

Reageer op dit item