Hallo HORECA, wat doe jij? - Perswijn
Nieuws

Hallo HORECA, wat doe jij?

Vanaf vrijdagavond 20 maart 2020 om 20:20 mobiliseert de hospitality branche alle krachten met het tv-programma ‘Hallo HORECA, wat doe jij?’. De marathonuitzending wordt live uitgezonden vanuit de Koppert Cress Cressperience in Monster via www.horecanederland.tv. De initiatiefnemers willen met inspiratie, informatie en interactie de sector helpen.

Topchefs, wetenschappers, politici en artiesten verlenen belangeloos hun medewerking om de Horecasector dan een hart onder de riem te steken.

Presentator Roelof Hemmen ontvangt zijn gasten aan de langste tv-presentatie tafel ooit. Alle gasten zitten op minimaal 1,5 meter van elkaar. Vaste gasten zullen zijn: tv-huisarts Tamara de Weijer, energie commissaris Ruud Koornstra (RTL4 programma Briljant!), Hans Steenbergen (www.foodinspiration.nl) en gastheer Rob Baan van Koppert Cress.

Tijdens de live streaming zal op het Molteni fornuis continu gezonde gerechten worden bereid door topchefs. Ook zijn er verbindingen met de rondtrekkende Foodtruck die gezonde hapjes uitdeelt.

Eigenaar Rob Baan van Koppert Cress stelt deze week zijn oogst cressen beschikbaar om zoveel mogelijk waste (verspilling) te voorkomen. Normaal gaan de cressen wekelijks naar meer dan 60.000 toprestaurants over de hele wereld.

Persbericht: Koppert Cress B.V.

Perswijn is bezig met kaart van alle GROOTSPRAAK restaurants uit de wijnrestaurantgids en hoe die op dit moment hun menu’s aanbieden. Grootspraak restaurants hebben hierover een e-mail ontvangen. Binnenkort kunt u online deze kaart raadplegen en maaltijden laten bestellen of ophalen bij uw favoriete restaurants.

Reageer op dit item