Aan tafel met Dokter Maler bij Restaurant Puur - wijn & spijs combinaties met Spät- en Frühburgunder - Perswijn
Eten & Drinken

Aan tafel met Dokter Maler bij Restaurant Puur – wijn & spijs combinaties met Spät- en Frühburgunder

Aan Tafel is de rubriek waarin PERSWIJN met wijnleveranciers aan tafel gaat om uitgebreid te proeven en te praten. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #2 proeven we Spät- en Frühburgunder. Eregast deze keer is Dokter Maler. We proeven gerechten als makreel, smeuïge paté en fazant gemaakt door Maarten de Jong van Restaurant Puur M, Berg en Dal. Wilt u de recepten lezen of weten welke wijnen er volgens ons het beste bij passen? Lees dan Perswijn #2 – 2020.

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Reageer op dit item