Aan tafel met Rolf Ketelaar bij restaurant DeliCees - wijn-spijscombinaties met Rioja - Perswijn
Eten & Drinken

Aan tafel met Rolf Ketelaar bij restaurant DeliCees – wijn-spijscombinaties met Rioja

Aan Tafel is de rubriek waarin PERSWIJN met wijnleveranciers aan tafel gaat om uitgebreid te proeven en te praten. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #5 proeven we Rioja. Eregast deze keer is Rolf Ketelaar van Grandcruwijnen. We proeven gerechten als tarbot in bacon-dashi met geroosterde kippenhuid, gemaakt door chefkok Cees Timmerman van Restaurant DeliCees in Dordrecht. Wilt u de recepten lezen of weten welke wijnen er volgens ons het beste bij passen? Lees dan Perswijn #5 – 2019.

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands