Voorwoord PERSWIJN #4 2019 - Perswijn
Video

Voorwoord PERSWIJN #4 2019

PERSWIJN 4 – juni/juli 2019
Vanaf 8 juni verkrijgbaar bij:
– Onze ambassadeur
– In de grotere tijdschriftenwinkel
– PERSWIJN webshop

Perswijn # 4 komt uit samen met de Koopgids Italië. Uit ons wijnconcours selecteerden wij in deze gids 100 wijnen die een meer dan waardig beeld van de diversiteit en rijkdom van de huidige Italiaanse wijnbouw geven.

Ronald de Groot analyseert Bordeaux 2018, Lars Daniëls laat zich aangenaam verrassen door de frisheid van Gigondas en Magda van der Rijst zet Muscadet in de schijnwerpers. Ronald Wortel ontdekt in Chili de eerste stappen richting meer individualiteit van streken. Het wijngebied Würtemberg wordt onder de aandacht gebracht en Sekt wordt geproefd. Ook laten we u kennis maken met de theesommelier: een nieuw fenomeen.

Verder ruim 500 proefnotities wit uit Zuid-Afrika, Pouilly-Fuissé, Pouilly-Vinzelles, Pouilly-Loché, Silvaner, droge Riesling uit Rheinhessen en Pfalz en Bordeaux 2018.

En natuurlijk in PERSWIJN #4 de vertrouwde columnisten, rubrieken, bijzondere recepten, inspirerende wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! PERSWIJN #4 is samen met de Koopgids Italië vanaf 8 juni verkrijgbaar in de winkels en bij onze ambassadeurs.

Lees hier meer over PERSWIJN #4!

Reageer op dit item