De sympathiekste wijnveiling van Europa - Perswijn
Persberichten

De sympathiekste wijnveiling van Europa

De afgelopen twee jaar hield Restaurant Vesters de kleinste wijnveiling van Europa, wat natuurlijk, op het wijn veilen na, een grapje was. Dit jaar pakken we het wat serieuzer aan. We willen oprecht, de ‘sympathiekste wijnveiling van Europa’ organiseren. We doen dat op zondag 24 februari, en de opbrengst van de veiling gaat naar de Stichting Hulphond Nederland. We krijgen hierbij hulp van de Nijmeegse wijnwinkels: De Vinotheek, Wijnhandel Arentz, J.P. Vincken en De Bruijn Wijnkopers.

De veiling is nodig om nieuwe ruimte te krijgen in onze piepkleine wijnkelder. De reden voor de donatie aan de hulphondenstichting is dat de vader van onze sommelier, Sabine, al jaren de ongelooflijke meerwaarde van zo’n hond ervaart. Wij zien dat, en dat raakt ons.

We hebben jullie hulp nodig; op de veiling of daarvoor kun je je, nog niet gebruikte, oudejaarsbonus inleveren en er een leuke fles wijn voor terug kopen, of je doneert direct op: https://helphulphond.nl/p/Hulphond-Nederland/Help-de-hulphond/Jeroen–Vesters/

Kom je naar de veiling?

Die is op 24 februari, in Restaurant Vesters aan de Groesbeeksedwarsweg 307 in Nijmegen. Om 15:00 starten we, en we ronden af omstreeks 17:00. Er is koffie en thee, wijn met of zonder bubbels, er zijn oesters en hartige snacks, en aansluitend serveren we onze ‘plat du jour,’ zodat je niet met honger naar huis hoeft.

Vragen en/of reserveringen op +31 (0) 24-3296968 of info@restaurantvesters.nl

Persbericht: Restaurant Vesters

Reageer op dit item