30 jaargangen Decanter gratis op te halen - Perswijn
Nieuws

30 jaargangen Decanter gratis op te halen

We kregen van een trouwe lezer uit Wierden (bij Almelo) onderstaande e-mail met de vraag of we iemand blij kunnen maken met 30 jaargangen Decanter magazines. Stuur een mail naar webredactie@perswijn.nl als u geïnteresseerd bent en de magazines op korte termijn kunt komen ophalen.

Met een mede-wijnclublid heb ik jaren lang mijn Decanter Magazines uitgeruild tegen zijn Perswijn-tijdschriften, zodat we uit verschillende bronnen onze wijninfo kunnen krijgen, en na doornemen gaven we elkaar onze eigen tijdschriften terug.

Nu heb ik een onderhand metershoge stapel oude Decanters in huis, ruim 30 jaargangen, vanaf het tweede nummer van de eerste jaargang uit 1976 tot en met 2006, en enige jaargangen daarna, waarbij 2016 de laatste jaargang was waarop ik geabonneerd was.

Omdat we ons huis aan het uitruimen zijn (dat krijg je op zekere leeftijd – gelukkig kan ik mijn wijnberging met mooie inhoud nog gewoon leegdrinken en weer aanvullen, en hoef ik die niet uit te ruimen!) wil ik ook van mijn oude Decanters af. Ik vind het doodzonde om deze stapel met misschien her en der achterhaalde maar nog steeds voor wijnliefhebbers interessante info, zomaar naar de oud-papier-container te brengen.

1 Reactie

  1. Heerlijk om te lezen dat er nog meer ‘ware veteranen’ zijn. Ik gun ze iemand anders, maar vind het initiatief lovenswaardig!
    Elly C.E. Blauw, Vinologe in ruste uit Arnhem.

Reageer op dit item