Bij DOW's Port worden de druiven op een moderne manier getreden - Perswijn
Video

Bij DOW’s Port worden de druiven op een moderne manier getreden

In de vorige video zagen we hoe de druiven met de voeten getreden werden. Bij vrijwel alle porthuizen is dit nu volledige geautomatiseerd. Deze gerobotiseerde lagares treden de druiven met dezelfde druk als onze voeten. Verder kan er koel of warm water door de wanden en de ‘treaders’ circuleren voor een optimale temperatuur controle. Gefilmd door Ronald de Groot van PERSWIJN bij DOW’s Port.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands