Impressie Le Tour de Champagne 2018 - Perswijn
Video

Impressie Le Tour de Champagne 2018

Een sfeerimpressie van PERSWIJN Le Tour de Champagne 2018. Le Tour de Champagne wordt gehouden in het Amstel Hotel en is een van onze grootste proeverijen. Dit jaar vonden er ook 5 masterclasses over Champagne plaats. Heeft u interesse om met uw Champagnehuis aanwezig te zijn op Le Tour de Champagne, neem dan contact op met Petri Houweling. (petri@perswijn.nl). Wilt u als bezoeker aanwezig zijn dan kunt u zich het beste inschrijven voor onze nieuwsbrief. Elk jaar komen er meer bezoekers op onze proeverijen. We proberen er elk jaar voor te zorgen dat we dus een grotere locatie hebben. Toch kan het zijn dat tickets snel uitverkocht zijn. Reserveer dus tijdig. De volgende Le Tour de Champagne zal maandag 2 september 2019 plaatsvinden.

Reageer op dit item