HomeVideoVoorwoord PERSWIJN 5 – 2018Misschien ook iets voor uVoorwoord PERSWIJN #2 2024PERSWIJN #2 2024 komt uit op maandag 11 maart!Aanbevolen wijnen: Barbera (Piemonte)Voorwoord PERSWIJN #1 2024Aan tafel met Ibert van der Waal (wijnimport J. Bart) en sommelier Stijn HinkeWijnpersoonlijkheden Kees van LeeuwenVideoVoorwoord PERSWIJN 5 – 201819 juli 2018headermagazinevideoVoorwoord Lars Daniëls MV, Senior Editor PERSWIJN. Lees hier meer over PERSWIJN #5 (2018).Tags :headermagazinevideoReageer op dit item Reactie annulerenReactieNaamE-mailadresWebsite Aanbevolen wijnen: MourvèdreRidgeview en de grote potentie van English Sparkling WineMisschien ook iets voor uNieuwsVoorwoord PERSWIJN #2 2024Lars Daniëls7 maart 2024Voor Perswijn #2 proefden we wijnen zonder toegevoegd sulfiet, reisden we naar La Clape, gaan we dieper in op Nebbiolo... NieuwsPERSWIJN #2 2024 komt uit op maandag 11 maart!Perswijn5 maart 2024Voor Perswijn #2 proefden we wijnen zonder toegevoegd sulfiet, reisden we naar La Clape, gaan we dieper in op Nebbiolo... Geproefd & BeoordeeldVideoAanbevolen wijnen: Barbera (Piemonte)Lars Daniëls15 februari 2024Ronald de Groot en Lars Daniëls lichten als sneak preview op de rubriek ‘Geproefde Wijnen’ in het magazine, enkele wijnen... NieuwsVideoVoorwoord PERSWIJN #1 2024Perswijn24 januari 2024In Perswijn #1 leest u over de verbeterde kwaliteit van de wijnen uit de Elzas, over Cava en over de... Eten & DrinkenVideoAan tafel met Ibert van der Waal (wijnimport J. Bart) en sommelier Stijn HinkeGerard Reijmer22 januari 2024PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #1 proeven we blind... Achtergrond & InterviewsVideoWijnpersoonlijkheden Kees van LeeuwenKarin Leeuwenhoek16 januari 2024Wie is de Wijnpersoonlijkheid achter Kees van Leeuwen? Hij is hoogleraar wijnbouw aan de landbouwuniversiteit van Bordeaux en was ruim...
NieuwsVoorwoord PERSWIJN #2 2024Lars Daniëls7 maart 2024Voor Perswijn #2 proefden we wijnen zonder toegevoegd sulfiet, reisden we naar La Clape, gaan we dieper in op Nebbiolo...
NieuwsPERSWIJN #2 2024 komt uit op maandag 11 maart!Perswijn5 maart 2024Voor Perswijn #2 proefden we wijnen zonder toegevoegd sulfiet, reisden we naar La Clape, gaan we dieper in op Nebbiolo...
Geproefd & BeoordeeldVideoAanbevolen wijnen: Barbera (Piemonte)Lars Daniëls15 februari 2024Ronald de Groot en Lars Daniëls lichten als sneak preview op de rubriek ‘Geproefde Wijnen’ in het magazine, enkele wijnen...
NieuwsVideoVoorwoord PERSWIJN #1 2024Perswijn24 januari 2024In Perswijn #1 leest u over de verbeterde kwaliteit van de wijnen uit de Elzas, over Cava en over de...
Eten & DrinkenVideoAan tafel met Ibert van der Waal (wijnimport J. Bart) en sommelier Stijn HinkeGerard Reijmer22 januari 2024PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #1 proeven we blind...
Achtergrond & InterviewsVideoWijnpersoonlijkheden Kees van LeeuwenKarin Leeuwenhoek16 januari 2024Wie is de Wijnpersoonlijkheid achter Kees van Leeuwen? Hij is hoogleraar wijnbouw aan de landbouwuniversiteit van Bordeaux en was ruim...