Misschien ook iets voor u
Misschien ook iets voor u
Uit de oude doos: Chili uitgelegd door Lars Daniëls (2020)
In tijden van corona heeft Lars Daniëls een aantal langere video's gemaakt. In dit uitgebreide video-artikel gaat over Chili, vertelt...
Wijnbreinbrekers – Chaptaliseren
Chaptaliseren of chaptalisatie is het toevoegen van suiker aan de most of gistende wijn, om meer alcohol te verkrijgen. Dit...
Aan tafel met Birgit Monard en sommelier Jasper Rijkers
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #proeven7 we blind o.a....
Overpeinzingen: Bang voor boeren
Zo, we zijn weer even neergestreken op ons plekje in het Franse zuiden. Heerlijk. De zomerhitte is weg, en dat...
Aanbevolen wijnen: Witte wijn uit Slovenië, Kroatië en Hongarije
Lars Daniëls en Ronald de Groot lichten als sneak preview op de rubriek ‘Geproefde Wijnen’ in het magazine, enkele wijnen...
WIJNPERSoonlijkheden met Johan Reyneke
Wie is de Wijnpersoonlijkheid achter Johan Reyneke? Johan Reyneke is een biodynamische wijnproducent uit Stellenbosch. Een openhartig gesprek met Karin...