Flesaanvraag: 1-2-3 uitgelegd - Perswijn
Perswijn Geselecteerd
Nieuws

Flesaanvraag: 1-2-3 uitgelegd

Zo’n 8x per jaar wordt er een flesaanvraag uitgestuurd. Uw wijnen kunt u geheel gratis insturen! De ingestuurde wijnen worden gratis geproefd en beoordeeld, komen gratis in PERSWIJN magazine met proefnotitie en beoordeling en wij zetten gratis uw importeursgegevens in ons magazine. Hier staat een agenda wanneer dit ongeveer is. Verder kunt u nog flessen insturen voor wijnconcoursen. Alleen voor deelname aan een concours betaalt u per ingestuurde wijn een bedrag.
De flesaanvraag is voor alle kleine en grote importeurs uit zowel Nederland als België. Wij ontvangen graag wijn uit alle prijsklassen.

Hieronder leggen wij de PERSWIJN flesaanvraag in 3 stappen uit!

1. Schrijf je in als importeur voor de nieuwsbrief

Schrijf u hier in als importeur voor onze zakelijke nieuwsbrief. Graag opgeven met een persoonlijk mailadres en liever geen info@… Vergeet niet  uw mailadres te bevestigen. De eerst volgende keer ontvangt u dan automatisch de flesaanvraag.

2. Selecteer de wijnen

U hoeft slechts 1 fles per soort op te sturen. Wijnen die onbedoeld een technische fout hebben komen niet in het magazine. Plak achterop elke fles een etiket met het nummer van de flesaanvraag, consumentenprijs (incl btw) of prijscategorie en uw bedrijfsnaam. Hier kunt u de prijscategoriën vinden. Zorg verder dat er op de verzenddoos een afzender staat.

3. Stuur uw flessen op!

PERSWIJN

Middenweg 193

1098 AN Amsterdam

Nederland

Voilà!

Uw flessen komen in de rubriek “Geproefd en Beoordeeld” en komen met uw importeursnaam en adres in PERSWIJN Magazine. Sommige wijnen komen ook in de rubriek “Geselecteerd” met een uitgebreide proefnotitie. Maak nu alleen nog reclame met uw proefnotitie en beoordeling op social media en tag ons @perswijn

6 Reacties

    1. Beste Peter, bedankt voor je opmerking. We hebben de zin nu aangepast. We bedoelen een technische fout zoals een besmetting. Groeten, Team Perswijn

    1. Welkom Francesco! We zien dat je je recentelijk hebt ingeschreven als wijnimporteur. We zien graag je flessen graag tegemoet. Mochten er specifieke vragen zijn over de flesaanvraag dan mag je die rechtstreeks mailen naar bonne@perswijn.nl . Om in te gaan op de vraag hierboven: Als we de technische gegevens nodig hebben dan kijken we op de website van de wijnmaker voor de fiche technique, of vragen we die op bij de importeur. De wijnen voor de flesaanvraag worden blind geproefd.

Reageer op dit item