Wijnschrijver René van Heusden overleden - Perswijn
Nieuws

Wijnschrijver René van Heusden overleden

Vandaag is een intens treurige dag, voor zijn familie, voor Perswijn en voor vele andere vrienden en wijnliefhebbers. Vanochtend werd duidelijk dat wijnschrijver en redacteur van Perswijn René van Heusden is overleden. Daarmee is ons een prachtig mens, een vriend, een ongelooflijke levensgenieter en een zeer kundige en totaal originele wijnschrijver ontvallen, die nooit een blad voor zijn mond nam. Iedereen van Perswijn is in en in verdrietig. We zullen hem ontzettend missen. René is slechts 58 jaar geworden. Hier volgt een uitgebreid In Memoriam. Verder is een speciale pagina ingericht voor het plaatsen van reacties op het overlijden van René van Heusden.

In Memoriam: Rene van Heusden
 De redactie van Perswijn

Reageer op dit item