Persbericht: Spaans Wijnconcours (work-in-progress) - Perswijn
Persberichten

Persbericht: Spaans Wijnconcours (work-in-progress)

Work-in-progress: op dit moment worden de finalewijnen van Spanje’s 100 mooiste wijnen in Nederland blind geproefd door een onafhankelijke vakjury bestaande uit : Ronald de Groot (Perswijn/hoofdredacteur), Wieger Roelevink (Vinites), Marc Collard (Vinoblesse), Udo Göebel (Winematters), Yvo Couprie (Résidence-wijnen), Lars Daniëls (Perswijn), Floor van Eede (Brasserie van Baerle), Frank Jacobs (Perswijn) Patrick Uyttewaal (Kwast Wijnkopers), Noël Vanwittenbergh (Okura Hotel), Job Seuren (De Klepel), Birthe van Meegeren-Mol (Gall & Gall) en Alvaro Steenbergen (Conservatorium Hotel). 

Ronald de Groot en Lars Daniels MV in de proefkelder
We kregen ruim 800 flessen binnen. De wijnen zijn in verschillende categorieën ingedeeld. De uitslag vind je in het Spanje supplement van PERSWIJN #6 (verschijnt op 4 september a.s.).
Een greep uit de selectie van geproefde flessen
Persbericht: Wijnpers Media en Evenementen (PERSWIJN)

Reageer op dit item