Andermans woorden

Bewust leven

Tournée Minérale, de [Belgische] campagne die opriep om in februari geen druppel alcohol te drinken, wordt uiteraard niet bijzonder hard toegejuicht door de alcoholproducenten. Winefair riep dan maar zijn eigen versie in het leven: Tournée VINérale.
‘Ga met ons geen uitdaging aan en drink in februari 2017 en daarbuiten lekkere wijntjes’, zo wordt Tournée VINérale aangekondigd op sociale media. Het initiatief komt onder meer van Stefan Frissen, organisator van wijnbeurs Winefair.‘De actie om een maand lang geen alcohol te drinken is goed, maar de horeca en de wijnhandelaars mogen daar het slachtoffer niet van worden’, vertelde Frissen aan LeuvenActueel. ‘Daarom heb ik Tournée VINérale gelanceerd. Concreet houdt ons initiatief in dat je in februari enkel goede wijnen drinkt.’Bericht op standaard.be. 

Reageer op dit item