Landgoed Wolfslaar is Beste WijnSpijs Restaurant - Perswijn
Persberichten

Landgoed Wolfslaar is Beste WijnSpijs Restaurant

(persbericht) Landgoed Wolfslaar in Breda heeft op 29 maart de felbegeerde titel van het ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’ in de wacht gesleept!


Van alle twaalf ‘WijnSpijs Restaurants van de Maand’ is Landgoed Wolfslaar als beste beoordeeld door de inspecteur en het publiek van de WijnSpijs Wandelingen.“Wij zijn erg trots dat wij de titel ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’ in ontvangst mogen nemen,” aldus maître Rik Ficheroux.

Kunstwerk

Tijdens de uitreiking serveert Maarten Camps – chef van Landgoed Wolfslaar – een waar kunstwerk van kreeft, scheermesjes en coquilles. De wijn – een Alvarinho uit Portugal – past perfect bij dit gerechtje. “Het perfect combineren van wijn en spijs staat bij ons hoog in het vaandel,” zegt

algemeen directeur Landgoed Wolfslaar Ton Pinxten in zijn toespraak tijdens de uitreiking.Met deze perfecte wijnspijs-combinatie laat Landgoed Wolfslaar dan ook zien dat zij de terechte winnaar zijn van het ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’!

Het Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland is tot stand gekomen in samenwerking met de Wijnstudio, Perswijn en WijnSpijs.nl

Reageer op dit item