Wisseling van de wacht bij TOT-PR - Perswijn
Nieuws

Wisseling van de wacht bij TOT-PR

Voor ingewijden zal het waarschijnlijk geen echte verrassing zijn, maar na 22 jaar heeft Anneke Tot definitief afscheid genomen van haar pr bureau TOT-PR. Nieuwe eigenaar en directeur per 1 januari 2016 is Anouk Heida. Anouk vervulde de afgelopen 9 maanden al de functie van interim directeur nadat Anneke besloten had om een sabbatical te houden.

Anneke Tot & Anouk Heida
La Tot, zoals ze in de kolommen van Wine Society doorgaans genoemd wordt, begon haar loopbaan in de wijnpromotie medio jaren ’80 bij Sopexa. In 1993 richtte ze in Rotterdam haar eigen bedrijf op. Wijnaccounts hebben van begin af een prominente plaats gehad binnen haar portfolio. Haar stijl van opereren is te typeren als recht door zee, zonder blad voor de mond te nemen. Een zegsman van een van haar Franse klanten noemde haar niet voor niets ooit ‘een wijf met ballen’!Ook haar opvolgster is iemand die het nodige in haar mars heeft. De omschrijving van Anouk op de website van het bureau luidt immers als volgt: “Gepassioneerde foodie met vlotte pen én oog voor beeld. Gaat voor impactvolle communicatie en meetbaar resultaat.” Dat is niet mis. Bovendien heeft ze al laten blijken het belang te onderkennen van fijne lunches voor zo’n impactvolle communicatie van boodschappen. Een echte professional dus.

Reageer op dit item